Sponsor


Stem des Volks uit Leerdam, daar heb je wel van gehoord. Wij willen je graag voorstellen aan meSted en TheVoice. Twee koren uit Leerdam met in totaal 90 leden!


meSted is een gezelligheidskoor met Nederlandstalig repertoire en The Voice is een popkoor, Engelstalig repertoire. Om onze stem te laten horen is steun van het bedrijfsleven onontbeerlijk.

Wij zijn op zoek naar sponsoren voor onze websites die ons een warm hart toedragen.


Digitaal adverteren

Als sponsor adverteer je op onze websites waarop alle informatie over onze koren is terug te vinden. Op de site mested-leerdam.nl vindt u alle informatie over meSted en op deze website alles over The Voice


Voor jou als sponsor een unieke kans om je bereik te vergroten! Lever het logo aan en wij zorgen voor een directe doorlink naar jouw eigen website. Met ruim 2000 unieke bezoekers in 2013 is het een mooie gelegenheid om je bedrijf onder de aandacht te brengen.


Voor een bedrag van slechts € 50,00 per jaar staat jouw logo en de doorlink op beide websites vermeld. Kiest je voor 1 website? Dan zijn de kosten € 30,00.


Reageer nu snel!

Graag ontvangen wij je reactie, je digitale logo en je e-mail adres. Je kunt hiervoor een mailtje sturen naar popkoor.leerdam@gmail.com. De digitale nieuwsbrief ontvangt je zodat u op de hoogte blijft van al het nieuws.


Bedankt dat je ons wil gaan steunen!